L’alimentació del més peluts

«Que la teva medicina sigui el teu aliment i que el
teu aliment sigui la teva medicina»

Hipòcrates, S. V a.C.

Resultat d'imatges de alimentacion natural perro

 

A Kukura Veterinaris sabem que per a que un animal gaudeixi d’una salut plena, la seva alimentació ha de ser l’adequada per a la seva conformació, edat i condició física. És per això, que ens preocupem molt per a l’alimentació de la teva mascota i li donem la importància merescuda oferint assessorament alimentari i de formulació de dietes individuals (BARF/ACBA, Dieta casolana, semicru…) segons les necessitat de cada animal, activitat, període de vida, condicions ambientals, etc. Per aquells propietaris que no disposin del temps que una dieta casolana requereix tenim productes comercials ja preparats que s’ajusten molt a les necessitats de cada individu, tan en format sec, humit com cru congelat.

 

Resultat d'imatges de gosbi                Resultat d'imatges de Squeaky foods

           Resultat d'imatges de naturadiet             Resultat d'imatges de nutro

Per a més informació, consultes o dubtes podeu escriure’ns un correu a info@kukuraveterinaris.com, trucar-nos al 972 83 59 81 o venir-nos a veure al nostra local en l’horari d’obertura.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *