Festiguau 2019

Enguany ens tornareu a trobar al festiguau com a col·laboradors i com a participants. Us convidem a venir i apropar-vos al nostre stand on ens trobareu per parlar, preguntar-nos, coneixre’ns i per passar un bon dia de festa i bon ambient 🙂

A més tenim un detallet per tots els peludets que vinguin

Us hi esperem!!

L’alimentació del més peluts

«Que la teva medicina sigui el teu aliment i que el
teu aliment sigui la teva medicina»

Hipòcrates, S. V a.C.

Resultat d'imatges de alimentacion natural perro

 

A Kukura Veterinaris sabem que per a que un animal gaudeixi d’una salut plena, la seva alimentació ha de ser l’adequada per a la seva conformació, edat i condició física. És per això, que ens preocupem molt per a l’alimentació de la teva mascota i li donem la importància merescuda oferint assessorament alimentari i de formulació de dietes individuals (BARF/ACBA, Dieta casolana, semicru…) segons les necessitat de cada animal, activitat, període de vida, condicions ambientals, etc. Per aquells propietaris que no disposin del temps que una dieta casolana requereix tenim productes comercials ja preparats que s’ajusten molt a les necessitats de cada individu, tan en format sec, humit com cru congelat.

 

Resultat d'imatges de gosbi                Resultat d'imatges de Squeaky foods

           Resultat d'imatges de naturadiet             Resultat d'imatges de nutro

Per a més informació, consultes o dubtes podeu escriure’ns un correu a info@kukuraveterinaris.com, trucar-nos al 972 83 59 81 o venir-nos a veure al nostra local en l’horari d’obertura.

 

Festiguau!

Ja tenim aquí el cartell definitiu del FESTIGUAU! Aprofiteu el proper dia 30 de setembre per passar un dia diferent amb la vostra mascota a Santa Cristina d’Aro. Des de Kukura Veterinaris col·laborem en l’esdeveniment, i a més ens podreu trobar en una parada on us donarem a conèixer tots els nostres serveis destinats a la cura de les vostres mascotes.
Us hi esperem!

HORARI

Bona tarda,

Estem molt contents d’anunciar-vos que a partir del dia d’avui obrim les nostres portes! Ens podeu trobar de dilluns a divendres al C/Teulera 37 de Santa Cristina d’Aro. Podeu demanar cita prèvia trucant al 972835981 o venir-nos a visitar en persona. Estarem encantats de rebre-us!

Recordeu que els dimarts i divendres tarda només atenem visites concertades i domicilis.

Moltes gràcies!

Propera obertura Agost 2018

Estem reformant el local situat a Santa Cristina d’Aro per poder oferir-vos el millor servei veterinari ben aviat. El dilluns 20 d’agost obrirem les nostres portes.

Oferim la posibilitat de realitzar visites o vacunes a domicili durant el període de reformes.

Per demanar cita o qualsevol consulta veterinària podeu contactar-nos al tèlefon 972 835 981 de dilluns a divendres de 9 a 21h.

Moltes gràcies per la vostra paciència!