Nosaltres

Jasmina Batlle


Sóc veterinària llicenciada a la Universitat Autònoma de Barcelona amb reconeixament de mèrits. Durant la meva trajectòria professional he treballat en hospitals i clíniques veterinàries com a responsable d’hospitalització, medicina interna, realitzant proves d’imatge, diagnòstic i tractament de casos aguts i crònics, així com cirurgíes bàsiques.

Una de les meves grans experiències va ser treballar com a voluntària en un refugi d’animals situat al Nepal d’on en vaig aprendre la medicina amb manca de recursos i d’on prové el nom de la clínica. El nom «Kukura» significa gos en nepalí.

L’any 2016 vaig realitzar el Postgrau en Medicina Interna de Petits Animals per la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’any 2019 realitzo el curs en «Alimentació Biologicament Apropiada» d’Acupcan.

Sóc una persona decidida i treballadora, desde sempre he sentit un amor especial per tots els animals, convertint-ho amb la meva professió i la meva passió.

 

Andreu Martorell

Sóc auxiliar tècnic veterinari. Vaig estudiar el grau en explotació ramadera l’any 2008 a L’ECA de Vallfogona de Balaguer. Durant la meva trajectòria professional he treballat a Ars Equina en clínica de cavalls i diferents explotacions ramaderes (oví, cabrum i boví).

L’etologia sempre ha estat una de les meves passions, realitzant cursos en diferents institucions entre elles el Zoo de Barcelona. M’encanten els animals exòtics, especialment les aus.

Actualment estic finalitzant el curs en Auxiliar tècnic especialitzat en clínica de petits animals de l’institut d’europeu d’estudis empresarials.

Els meus objectius a curt plaç són incrementar la meva formació en animals exòtics, així com en fisioteràpia i rehabilitació.


Contents d’anar ampliant equip