Nosaltres

JASMINA BATLLE - Veterinària

Jasmina Batlle Veterinaria

Veterinària i Gerent. Llicènciada a la Universitat Autonoma de Barcelona amb reconeixament honoris causa
(2013). Ha treballat en diferents hospitals i centres veterinaris en l’àmbit de medicina interna, cirurgia, imatge, etc.. essent la medicina integrativa una de les seves grans passions. Inicia Kukura al 2018 per poder aportar la seva filosofia de salut al món veterinari. Formacions extres en Postgrau de Medicina Interna de Petits Animals (UAB), Nutrició BAP (Acupcan), Postgrau en Medicina Felina (en curs).

ANDREU MARTORELL - ATV

Andreu ATV

Auxiliar vetetinari i responsable de laboratori i hospitalització. Graduat en Tècnic d’Explotación Ramaderes (2008) i Auxiliar Tècnic Veterinari (2008). Inicia la seva formació laboral en el món dels cavalls i els petits rumiants, i més endavant s’especialitza en petits animals. Ha treballat com a responsable de la part d’assistència tècnica d’hospitalització, laboratori i quiròfan. Formacions extres en Urgència de Petits Animals, Benestar i Entrenament en Psitàcides i altres aus, Comunicació Animal I i II.

Elena Alameda - Veterinària

Elena Veterinaria

Veterinària i Responsable de quiròfan. Llicènciada per la Universitat Compultense de Madrid (2013). Ha treballat en diferents hospitals i centres veterinaris en l’àmbit de la medicina interna, resproducció, imatge, hospitalització, etc essent la cirurgia la seva gran passió. Formacions extres en Màster de Cirurgia Improve International.

Mònica Díaz - ATV i Recepció

Monica ATV

Auxiliar Tècnica veterinaria, recepcionista i encàrregada de botiga. Al 2018 realitza la formació d’Auxiliar tècnic veterinaria i desde llavors inicia les seves pràctiques en hospital veterinari i s’incorpora al món laboral, adquirint experiencia en diferents clíniques, en les tasques de laboratori, assistència quiròfan, atenció al públic, botiga i recepció.

Kukura Veterinaris és un centre especialitzat en la salut dels petits animals situat a Santa Cristina d’Aro.

Cada animal és únic, és per això que la cura de la seva salut també ho ha de ser. Amb nosaltres, el tracte de la teva mascota sempre serà de forma exclusiva i individual, valorant quina és la millor opció per a la seva salut, prevenció i tractament de malalties, així com una alimentació específica i l’adequat benestar general. 

Estem en constant formació per poder-vos oferir una medicina actualitzada i de qualitat, així com els tractaments més apropiats, ja sigui al nostre centre o amb especilistes del sector.

kukura veterinaris santa cristina d'aro