Nosaltres

VETERINÀRIA

Jasmina Batlle

Veterinària i Gerent. Llicènciada a la Universitat Autonoma de Barcelona amb reconeixament honoris causa (2013).

Ha treballat en diferents hospitals i centres veterinaris en l’àmbit de medicina interna, cirurgia, imatge, etc.. essent la medicina integrativa una de les seves grans passions. 

Inicia Kukura al 2018 per poder aportar la seva filosofia de salut al món veterinari. 

Formacions extres en Postgrau de Medicina Interna de Petits Animals (UAB), Nutrició biològicament adaptada (Acupcan), Postgrau en Medicina Felina.

ATV

Andreu Martorell

Auxiliar veterinari i responsable de laboratori i hospitalització. Graduat en Tècnic d’Explotacions Ramaderes (2008) i Auxiliar Tècnic Veterinari (2008). 

Inicia la seva formació laboral en el món dels cavalls i els petits remugants, i més endavant s’especialitza en petits animals. 

Ha treballat com a responsable de la part d’assistència tècnica d’hospitalització, laboratori i quiròfan. 

Formacions extres en Urgència de Petits Animals, Benestar i Entrenament en Psitàcides i altres aus.

Administrativa

Yasmina Rosés

Encarregada de botiga, recepció i la gestió administrativa. La Yasmina és la cara de la clínica qui us atendrà encantada a l’entrar per la porta. 

Té amplia experiència de cara al públic, a més és titulada en perruqueria canina a l’escola Emilia Díaz. 

Desde que està amb nosaltres a cursat el títol en capacitació per centre veterinaris I i II. 

Kukura Veterinaris és un centre especialitzat en la salut dels petits animals situat a Santa Cristina d’Aro.

Cada animal és únic, és per això que la cura de la seva salut també ho ha de ser. Amb nosaltres, el tracte de la teva mascota sempre serà de forma exclusiva i individual, valorant quina és la millor opció per a la seva salut, prevenció i tractament de malalties, així com una alimentació específica i l’adequat benestar general. 

Estem en constant formació per poder-vos oferir una medicina actualitzada i de qualitat, així com els tractaments més apropiats, ja sigui al nostre centre o amb especilistes del sector.